OM OSS I RAGNAS HAGE

Så hyggelig at du tar turen innom hjemmesiden vår!

Ragnas hage er en privat 6-avdelings barnehage i Bydel Sagene. Barnehagen eies av Stiftelsen Ragna Ringdals dagsenter. Vi åpnet dørene en fin høstdag i 2007.

Vi har tre småbarnsavdelinger med 14 barn og 4 ansatte pr. avdeling, og tre storbarnsavdelinger med 24 barn og 4 ansatte pr. avdeling. Halvparten av de ansatte er utdannet barnehagelærere og resten er fagarbeidere og pedagogiske medarbeidere. I tillegg har vi en kjøkkenassistent i 60 % stilling og 4 støttepedagoger her hos oss i hagen.

Totalt teller vi 114 kompetente, fantasifulle og fantastisk gode barn, og 31 engasjerte, kreative og omsorgsfulle ansatte.

Vi holder til i lyse, flotte lokaler på Torshov og har et stort og variert uteområde. Vi har også bruksrett på et område i Solemskogen der vi har satt opp vår egen lavvo.

Barnehagen ligger sentralt i forhold til offentlig transport. Både buss, t-bane, trikk og tog har stopp i gangavstand fra barnehagen. Hvis man kommer med bil til barnehagen har vi egen parkeringsplass som kan benyttes. Parkeringsbevis hentes ut på styrers kontor.

Vår åpningstider er fra 07.00 til 17.00 (08.00-16.00 i romjula).

 

ragnashage_omoss.jpg